Döşemealtı’nın dişi kramponları Beşiktaş’ı ağırlıyor

Anasayfa»Haberler» Döşemealtı’nın dişi kramponları Beşiktaş’ı ağırlıyor
Oluşturulma Tarihi: 10.11.2016

Türkiye Kadınlar 1. Ligi'nde mücadele eden 1207 Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol Takımı, Pazar günü açılış maçında Beşiktaş'la karşılaşacak.

Tarihinde ilk kez bir kadın futbol takımı ile ilk sınavını verecek olan 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, Pazar günü saat 12.00'de Zeytinköy 1 Nolu Sahada Beşiktaş Kadın Futbol Takımı ile karşılaşacak. Hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başlayan Döşemealtı Kadın Futbol Takımı, kendi sahasının bakımda olması nedeniyle maçlarını bir süre Antalya'daki sahalarda oynayacak.

Güçlü kadro

Türkiye Kadınlar 1. Ligi'nde mücadele eden ve Antalya'nın tek Kadın Futbol Takımı olan 1207 Döşemealtı Belediyespor, sezon öncesi yaptığı flaş transferlerle dikkat çekmişti. Kolombiya Milli Takımından Lady Andreade Rodriqez, Carolina Arias ve Velasquez Herrera Orianica ile Azerbaycan Milli Takımının oyuncusu Aysun Alieyeva'yı kadrosuna dahil eden takımda Beşiktaş maçı öncesi sakat oyuncu bulunmuyor.

Heyecan başlıyor

10 takımın mücadele ettiği Türkiye Kadınlar 1. Ligi'ne şampiyonluk hedefiyle giren Kırmızı-Beyaz-Siyah formalı Döşemaltı Kadın Futbol Takımı, ilk maçından 3 puanla ayrılmak istiyor. Sezona güzel bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Teknik Direktör Hüseyin Türk, “Son hazırlıklarımızı yaptıktan sonra tesislerimizde kampa gireceğiz. Takım arkadaşlarım gibi ben de heyecanlıyım. Hedefimiz ilk maça güzel başlamak, seyircimize kaliteli bir maç izletmek ve haftayı 3 puanla kapatmak. Başta Döşemealtı olmak üzere Antalya'ya yakışır bir sezon geçireceğimize inanıyorum” dedi.

Başkan Genç'den destek çağrısı

1207 Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol Takımı, bu yıl ligde şampiyon olması halinde önümüzdeki yıl Türkiye'yi UEFA Şampiyonlar Liginde temsil edecek. Döşemealtı Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Turgay Genç, Pazar günü Beşiktaş ile oynanacak maç için futbola ilgi duyan herkesi tribünlere davet etti.