Döşemealtı'nın futbol takımı ilk maçında göz doldurdu

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı'nın futbol takımı ilk maçında göz doldurdu
Oluşturulma Tarihi: 26.02.2019
Görüntülenme Sayısı: 1120

Gençlere yatırımı geleceğe yatırım olarak gören Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, çoğunluğu ilçede yaşayanlar ve farklı meslek gruplarındaki gençlerden oluşan futbol takımı kurulmasını sağladı. Antrenmanlarını haftada 3 gün iş çıkışı akşamları gerçekleştiren Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor, ilk maçını da farklı kazanarak lige iddialı bir başlangıç yaptı.

Spora büyük destek veren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in katkılarıyla Ekim ayında Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik Ve Spor Kulübü bünyesinde futbol takımı kuruldu. 28 kişiden oluşan takımda yer alan futbolcuların çoğu ilçede yaşayan gençlerden oluşuyor.

İLK MAÇI 5-2 KAZANDILAR

Futbol üzerinden insanlara sporun güzelliklerini yaşatabilmek, öğrencileri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırabilmek amacıyla oluşturulan takımı İzzet Eryılmaz ve Durmuş Tezcan Küçüktom çalıştırıyor. 2.amatör ligde ilk maçına çıkan Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor, 1960 Sümerspor'u farklı yendi. 7 takımın yer aldığı grupta Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor, önümüzdeki hafta Etibank Ferrokromspor ile karşılaşacak.

BAŞKAN TURGAY GENÇ TRİBÜNLERDE

Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor'un 5-2 kazandığı maçta golleri Onur Ilgın ile Mustafa Severler (4) attı. İlk maçı 3 puanla kapatan Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor, taraftarlara büyük sevinç yaşatırken, maçı Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ile meclis üyeleri de izledi. Başkan Genç, maç sonunda futbolcuları ve teknik ekibi tebrik etti.