Döşemealtı’nın gençleri başarıdan başarıya koşuyor

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı’nın gençleri başarıdan başarıya koşuyor
Oluşturulma Tarihi: 3.06.2016
Görüntülenme Sayısı: 2493

Döşemealtı'nın gençleri başarıdan başarıya koşuyor

Antalya Bisiklet il temsilciliğinin düzenlediği Bisiklet İl Birinciliği Kupası'nda Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Büyük Erkekler Kategorisinde ilk 3 sırayı paylaşırken Güreş takımı da çeşitli boylarda kürsüye çıkarak Döşemealtı'nın gururu oldular.

Bisiklet'de ilk 3 sıra Döşemealtı'nın...

Antalya Bisiklet il temsilciliğinin düzenlediği Antalya Bisiklet İl Birinciliği kupası Döşemealtı'nda yapıldı. 5 branşta 50 sporcunun katıldığı yarışlarda Büyük erkek kategorisinde Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'nden Bayram Koçbay 1. , aynı kulübün sporcuları Muhittin Karaman 2. Okan Baş 3. oldu. Yıldız A erkeklerde Furkan Altıntaş 4. ve Yıldız B erkekler kategorisinde Yiğit Eryılmaz 3. olarak yarışı tamamladı.

Geleceğin pehlivanları...

Finike'de yapılan 2. Altın Portakal Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde minik 1' de Mustafa Naz birinci, Hüseyin Coşkun ikinci, Minik 2 kategorisinde Ali Güleç üçüncü, Teşvik kategorisinde Murtaza Kalkan üçüncü, Tozkopranda Adem Ayseli birinci Deste Orta boy da Hasan Karbuz üçüncü oldu.

Sporcularımızla gurur duyuyoruz...

Döşemealtı'nda amatör sporlara büyük önem verdiklerini bildiren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Gençlerimizi spora teşvik etmek, yeteneklerini gösterebilecekleri alanlar oluşturmaya yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Spor Kulübümüz bünyesinde kurduğumuz Güreş, Bisiklet ve Futbol takımında yüzlerce çocuğumuz lisanslı olarak hem spor yapıyorlar hem de katıldıkları müsabakalarda çeşitli dereceler elde ediyorlar. Güreş ve Bisiklet takımı sporcularımı elde ettikleri başarılardan dolayı kutluyorum” dedi.