Döşemealtı’nın gururu oldular

Anasayfa»Haberler» Döşemealtı’nın gururu oldular
Oluşturulma Tarihi: 31.10.2017

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, halterde Avrupa ve Türkiye dereceleriyle göz dolduran Döşemealtı'nın başarılı sporcularını ağırladı.

Döşemealtı'nda faaliyet gösteren Antalya Yiğit Gençlik Spor Kulübü halter ekibinde yer alan Fettah Aydın, 22-30 Eylül tarihleri arasında Kosova Priştina'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda 3'üncü, 5-8 Ekim tarihlerinde Çanakkale'deki müsabakalarda ise Türkiye Şampiyonu oldu. Yine Çanakkale'deki şampiyonada aynı ekipte yer alan Hatice Serttaş, Tuğçe Ayten Karamanlı, Cansu Karakaya ve Taner Ateş de Türkiye 3'üncüsü oldular.

Döşemealtı'nın ilk milli sporcusu

Halterde branşında başarılarıyla göz dolduran ekip, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Karsavurdan, Kulüp Başkanı İzzet Ali Eryılmaz, Milli Takım Antrenörü Mustafa Karış ile birlikte Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i makamında ziyaret etti. Başkan Genç, halterdeki başarılarıyla ilçe halkını gururlandıran sporcuları tebrik etti. Milli Takım Antrenörü Mustafa Karış, halter branşında Döşemealtı'nın ilk milli sporcusu olan Fettah Aydın'ın, 2020'de düzenlenecek olimpiyatlar için aday kadroda yer aldığını söyledi.