Döşemealtı'nın kıl çadırında renkli görüntüler

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı'nın kıl çadırında renkli görüntüler
Oluşturulma Tarihi: 25.10.2018

Türkiye'nin yöresel ürünlerini tek bir çatı altında sergileyen YÖREX, 9'uncu kez kapılarını açtı. Döşemealtı Belediyesi, bu yıl da katıldığı fuarda ilçenin kültürel ve doğal değerlerini tanıtma fırsatı buldu.

Döşemealtı Belediyesi'nin standı ziyaretçilerden yoğun ilgi görürken ilçenin dünyaca ünlü zenginliği Döşemealtı Halısı ile Çığlık Narı yine ön plandaydı. Yörük kültürünün simgesi kıl çadırda ağırlanan ziyaretçiler halı tezgahında ve kıl çadırda bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Döşemealtı standı misafirlerine pişi ve nar suyu ikram edildi.

Stant görevlilerinin yöresel halk dansları gösterisi renkli görüntülere sahne olurken ziyaretçiler de zaman zaman oyunlara eşlik etti. Ziyaretçilere Döşemealtı ile ilgili bilgiler verildi.

YÖREX'e bu yıl 72 il ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden 485 kurum ve firma katıldı. 5 gün sürecek fuarı 200 bini aşkın kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.