Döşemealtı’nın Nar Taneleri Türkiye Şampiyonası’nda

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı’nın Nar Taneleri Türkiye Şampiyonası’nda
Oluşturulma Tarihi: 18.05.2022
Görüntülenme Sayısı: 369

Midi Kızlar Voleybol liginde namaglûp Şampiyon olan Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kız Voleybol Takımı Türkiye Şampiyonasına katılmak üzere Mersin'e gitti.

6 takımlı Midi kızlar liginde çift maç usulü oynadıkları ligde yenilgi yüzü görmeden Antalya Şampiyonu olmayı başaran Döşemealtı'nın Nar Taneleri Türkiye'de ki ilk 32 takım arasına girmeyi başardı. Mersin'de yapılan Türkiye Şampiyonasına katılmak üzere yola çıkan Döşemealtı'nın Voleybolcu kızlarını Belediye Başkanı Turgay Genç uğurladı.

Yeşilbayır Mahallesi'nde bulunan Kulüp binasında yapılan törenle Şampiyonaya uğurlanan Voleybol takımına aileleri de eşlik etti. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “ ‘Nar Taneleri' ismini verdiğimiz Voleybol takımımız büyük bir başarı elde ederek namaglûp şampiyon olarak bizleri gururlandırdı. Şimdi ise Türkiye Şampiyonluğunu kovalamak için Mersin'e yolcu ediyoruz. Kendileriyle gurur duyuyorum” diye konuştu.

Sezon başında kurulan Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kız Voleybol Takımları başarıdan başarıya koşuyor. Nar Taneleri olarak anılan Midi ve Küçük kız kategorisinde mücadele eden her iki Voleybol takımı da Antalya Şampiyonu olarak büyük bir başarı elde etti. Baş antrenör İmam Bakır Dulundu, Yardımcı Antrenörler İlayda Esin ve Nazmi Bayköse nezaretinde mücadele eden Döşemealtı'nın Nar Taneleri Mersin'de Türkiye Şampiyonluğu için ter döküyor.