Döşemealtı'nın sağlıkta sorunu kalmayacak

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı'nın sağlıkta sorunu kalmayacak
Oluşturulma Tarihi: 20.2.2018

Bahçeyaka Aile Sağlık Merkezi, Döşemealtı Kaymakamı Cengiz Cantürk ve Belediye Başkanı Turgay Genç'in katılımıyla hizmete açıldı. Kaymakam Cantürk, Döşemealtı'nın sağlık konusunda sorununun kalmayacağını söyledi.

Bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda Sağlık Bakanlığı tarafından planlanan ve Aile Hekimi Zekiye Doryan ile Nihat Doryan tarafından hayata geçirilen Bahçeyaka Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Kaymakam Cengiz Cantürk, Belediye Başkanı Turgay Genç, İlçe Sağlık Müdürü Duygu Kapar, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Funda Ayar Şensoy ve diğer protokol üyelerinin katılımıyla yapıldı. Kaymakam Cantürk ve Başkan Genç, aile hekimleri ve açılışa katılanlarla bir süre sohbet etti.

Başkan Genç'e hastane teşekkürü

İlçeye yeni kazandırılan sağlık merkezinin Döşemealtı'na ve mahalleye faydalı olacağını ifade eden Kaymakam Cantürk, “Döşemealtı kısa sürede Antalya'nın cazibe merkezi haline geldi. Önümüzdeki süreçte nüfus artışına bağlı olarak ihtiyaçlar daha da artacak. Bu ihtiyaç duyulan hizmetlerin başında önce sağlık geliyor sonra güvenlik geliyor. Belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Kendisi bir hastane binası yaptı. İnşallah çok yakın zamanda hizmete girecek. Ayrıca bu seneki programa yetişirse, bu yıl sonu ya da en geç seneye bir devlet hastanesi ihale edilmesini bekliyoruz. Sağlık konusunda Döşemealtı'nın sorunu kalmayacak” dedi.