Döşemealtı'nın yenilmezleri!

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı'nın yenilmezleri!
Oluşturulma Tarihi: 16.4.2019

Antalya 2. Amatör Lig'de mücadele eden Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor Futbol Takımı, hafta sonu oynanan maçta 1960 Sümerspor'u 4-0 yenerek namağlup liderliğini sürdürdü.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in katkılarıyla geçtiğimiz Ekim ayında Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde kurulan futbol takımı, 2. Amatör ligde başarıdan başarıya koşuyor.

İzzet Eryılmaz ve Durmuş Tezcan Küçüktom tarafından çalıştırılan Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor, Pazar günü oynadığı maçta 1960 Sümerspor'u 4-0 mağlup etti. Takımın gollerini Mustafa Ertekin (3) ve Özgür Karagün attı.

7 takımın yer aldığı grupta Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor, bu skorla namağlup liderliğini sürdürdü. Oynadığı 7 maçı da kazanan takım, Ligdeki 7 maçını da kazanan takım, 28 golle en çok gol atan takımı olurken, kalesinde sadece 6 gol gördü.