Duygusal buluşma

Anasayfa»Haberler» Duygusal buluşma
Oluşturulma Tarihi: 30.11.2017

Geçtiğimiz yıl staj gördüğü işyerinde beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Gamze Kaya için ölüm yıldönümünde okulunda anma etkinliği düzenlendi.

Döşemealtı Belediyesi personeli Hüseyin Kaya'nın kızı Yeşilbayır İMKB Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi öğrencisi Gamze Kaya, geçtiğimiz yıl staj gördüğü otelde beyin kanaması geçirerek yaşamını yitirmişti. Kaya'nın ölüm yıldönümünde okulunda anma etkinliği düzenlendi.

Anma etkinliğine İlçe Mili Eğitim Müdürü Erdem Kaya, Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cihan Sidel, Kaya'nın ailesi ve belediye personeli katıldı. Okul öğrencileri programa katılanlara karanfil verdi. Gamze Kaya için Kuran-ı Kerim okunurken, aile ile öğrencilerin buluşmasında duygusal anlar yaşandı.