Ekolojik Kreş Romanya'da

Anasayfa» Haberler» Ekolojik Kreş Romanya'da
Oluşturulma Tarihi: 15.3.2018

Döşemealtı Belediyesi'nin kendi öz kaynaklarıyla hayata geçirdiği Ekolojik Kreş'in Avrupa Birliği (AB) 'Eco Farm Kindergartens-Ekolojik Çiftlik Kreşleri' projesi kapsamına Romanya'ya gitti. Ekolojik Kreş Proje Koordinatörü ve öğretmenler Romanya'daki kreşleri inceledi.

6 ülkenin katılımıyla gerçekleşen “Eco Farm Kindergartens” (Ekolojik Çiftlik Kreşleri) projesinde Türkiye'yi temsil eden Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreşi, Romanya'ya giderek incelemelerde bulundu. Estonya, İtalya, Litvanya, Norveç, Portekiz ve Romanya'nın ortak olduğu projenin "öğrenme-öğretme" faaliyeti ayağında Proje Koordinatörü Ayfer Yılmaz ile Ekolojik Kreş öğretmeni Tuğba Kurumer ve Psikolog Teslime Merve Öztürk, Romanya'daki kreşleri ve çalışmaları inceleme fırsatı buldu. Proje Koordinatörü Ayfer Yılmaz, projenin başarılı bir şekilde ilerlediğini ifade ederek, "Ülkemizi, şehrimizi ve kreşimizi tanıtma fırsatı bulduk” dedi.

Projede yer alan ülkelerin temsilcileri, 28 Mayıs - 2 Haziran tarihlerinde Döşemealtı'na gelecek.