Ekolojik Kreş'te buluştular

Anasayfa» Haberler» Ekolojik Kreş'te buluştular
Oluşturulma Tarihi: 3.10.2017
Görüntülenme Sayısı: 2287

Döşemealtı Belediyesi tarafından açılan Ekolojik Kreş'te veliler ve öğretmenler kaynaşma toplantısında bir araya geldi.

2017-18 eğitim öğretim yılında kapılarını açan Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreşi'nde veliler, kreş yönetimi ve eğitmenlerle bir araya geldi. Velilere çocukların yıl boyunca alacağı eğitimlerle ilgili bilgi verildi. Branşlarında uzman öğretmenler tarafından eğitim alan 3 ila 5 yaş grubu çocukların velileri, Ekolojik Kreş'e gezerek tesis hakkında da bilgi aldı. Veliler çocuklarının öğretmenleriyle konuşma fırsatı bulurken; yemekhane, hobi bahçesi, çiftlik, derslikler ve diğer alanları gezerek çocukların geleceğe hazırlandığı modern kreşi tanıma imkanı buldu.

Veliler, çocuklarına doğa ile iç içe, modern bir okulda eğitim alma imkanı sunan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'e ve kreş çalışanlarına teşekkür etti.

Çıplaklı Mahallesi'nde 3 bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilen Ekolojik Kreş'te, klasik kreş eğitimlerinin yanı sıra çocuklara drama, müzik, boyama ve İngilizce öğretiliyor. Yanı sıra çiftlik hayatının öğretildiği mini uygulama tarlaları ve çeşitli hayvanlar ile çocukların gelişimine katkı sağlanıyor.