Ekolojik Kreş'te diş sağlığı taraması

Anasayfa» Haberler» Ekolojik Kreş'te diş sağlığı taraması
Oluşturulma Tarihi: 7.12.2018

Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreşi'nde ağız ve diş sağlığı eğitimi verilip diş taraması yapıldı. Etkinlikle küçük yaşta ağız ve diş bakımı farkındalığı yaratmanın yanı sıra diş fırçalama alışkanlığı kazanmaları hedefleniyor.

Döşemealtı Belediyesi'nde görevli Diş Hekimi Şenel Günal İltaş ile Diş Hekimi Kadir Şahinkaya, Ekolojik Kreş öğrencilerine ağız ve diş sağlığı eğitimi verdi. Düzenli ve dengeli beslenmenin faydaları ile diş fırçalamanın öneminin anlatıldığı eğitimi dinleyen minikler daha sonra diş taramasından geçti.

Taramanın ardından çocukların ailelerine ulaştırılmak üzere diş taraması sonuç reçetesi düzenlendi. Kreş öğrencilerine Döşemealtı Belediyesi tarafından kalemlik içinde diş fırçası ve macunu hediye edildi.