Ekolojik Kreş’te karne sevinci

Anasayfa» Haberler» Ekolojik Kreş’te karne sevinci
Oluşturulma Tarihi: 20.01.2023
Görüntülenme Sayısı: 462

Döşemealtı Belediyesi'nin Yeşil Bayrak ödüllü okul öncesi eğitim merkezi Ekolojik Kreş'te karne sevinci yaşandı. Antalya'da ilk Türkiye'de örnek gösterilen okulda eğitim gören minikler sömestr tatili öncesi ilk karnelerini Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in elinden aldı. Sınıfları ziyaret eden Başkan Genç, kreş öğrencileriyle sohbet edip tatilde bol bol dinlenmeleri ve öğretmenlerinin verdiği aktiviteleri yapmaları tavsiyesinde bulundu.

Geleceğe ve gençlere yatırım yaptıklarını belirten Başkan Turgay Genç, “Bilinçli ve sağlıklı bireyler yetiştirmek Atatürk'ün izinde ve onun ışığında yarınlara ulaşmak için seferber olmuş durumdayız. Türkiye'de örnek gösterilen kreşimiz kendi elektriğini üreten, mini uygulama tarlalarında çiftlik hayatının öğretildiği, hayvanat bahçesiyle hayvan sevgisinin aşılandığı bir okul yaratmak en büyük hayalimdi. Ve şimdi burada yetişen çocuklarımızın karnelerini vermenin mutluluğunu yaşıyorum. Gözlerindeki ışıltı her şeye değer” dedi.

Karne töreninde Belediye Başkanı Turgay Genç'le tanışan miniklerin sohbeti herkesi kahkahaya boğdu. Çocukların tek tekelini sıkarak kendini tanıtan ve çocuklara isimlerini soran Genç'le minik bir çocuğun sohbeti güldürdü. Başkan Genç elini uzattığı minik öğrenciye “Ben de Turgay” deyince çocuğun cevabı “Turgay! yani babamın başkanısın” diye yanıt verince Başkan Turgay Genç, “Oyy yerim seni babasının başkanı” yanıtını verdi.