Ekolojik Kreş’te yıl sonu coşkusu

Anasayfa» Haberler» Ekolojik Kreş’te yıl sonu coşkusu
Oluşturulma Tarihi: 28.05.2018
Görüntülenme Sayısı: 1540

Döşemealtı Belediyesi'nin hizmetlerinde Ekolojik Kreş'te 2017-18 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni Yeşilpark Kültür Merkezi'nde yapıldı. Minikler yaptığı şov gösterilerle bütün hünerlerini sergiledi.

Türkiye'nin bu alandaki sayılı projelerinden biri olan Ekolojik Kreş'te yıl sonu coşkusu yaşandı. 2017-18 eğitim öğretim yılı miniklerin hazırladığı gösterilerle tamamlandı. Gösteriye Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Sidel, bürokratlar, kreş eğitmenleri veliler katıldı. Renkli görüntülere sahne olan gösterinin ardından Kreş Müdürü Fatih Çelik, yıl sonu etkinliğine gelen velilere teşekkür edip mezun olan öğrencilere başarılar diledi.

Ekolojik Kreş öğrencileri, yıl sonu gösterisi için hazırladıkları dansları kendilerini izlemeye gelen aileleri için sergiledi. Kimi zaman uzaylı kıyafetiyle dans eden minikler kimi zaman çılgın bir Rock grubu olup izleyenleri coşturdu. Minik arılar, tavşanların doğa sevgisini anlatan dans gösterilerinin ardından, kreş öğrencileri İspanyol dansı, dirik dansı bazen de zimbole dansıyla herkesi büyülemeyi başardı.

En şirin gösteriyi “Minik Arılar” yaparken, 5 yaş sınıfından Sümeyye Gürkan ve Ahmet Yavuz'un İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezbere okuması dakikalarca ayakta alkışlandı. 5 yaş ceviz sınıfının mezun olan öğrencilerine mezuniyet belgesi, kreşte miniklerin eğitimini üstlenen eğitmenlere de çiçek verildi. Velilerin ve davetlilerin de eşlik ettiği final gösterisinin ardından 5'nci sınıf öğrencileri, mezuniyetlerini kep fırlatarak kutladı.