EMITT’te Döşemealtı halısına yoğun ilgi

Anasayfa»Haberler» EMITT’te Döşemealtı halısına yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: 31.1.2017

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katılan Döşemealtı Belediyesi'nin halı dokuma tezgahı büyük ilgi gördü. Ziyaretçiler tezgahta halı dokudu, halı dokuyanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu yıl Batı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB) bünyesinde fuara katılan Döşemealtı Belediyesi, ilçenin tarihi, turistik alanları ile kültürel değerleri arasında yer alan Döşemealtı Halısı'nı tanıtıyor.

Yoğun ilgi

Fuarda Döşemealtı halısının dokunduğu tezgah ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek tezgahın başına geçerek halı dokudu. Fuar ziyaretçileri de halı dokuyanlarla fotoğraf çektirdi.

Tanıtıma katkı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, fuarın 3'üncü gününde de TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'ndeydi. Döşemealtı Belediyesi'nin standına gelerek görevlilerden bilgi alan Başkan Genç, diğer stantlarda da inceleme yaptı ve bilgi alışverişinde bulundu. Genç, “EMITT, Döşemealtı'nın tanıtımı açısından faydalı oldu” dedi.