Er meydanlarında Orhan Okulu fırtınası

Anasayfa» Haberler» Er meydanlarında Orhan Okulu fırtınası
Oluşturulma Tarihi: 25.07.2017
Görüntülenme Sayısı: 1781

Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik Spor Kulübü güreşçisi Orhan Okulu, 3 günde 3 ayrı şehirde 3 altın kemer kazandı.

12 güreşten 8 altın kemer, 4 ikincilik çıkardı

20 -23 Temmuz tarihlerinde Yozgat Sorgun Belediyesi, Düzce Belediyesi ve Burdur Dirmil Belediyesi güreşlerine katılan ve 3 organizasyonda da tüm rakiplerinin sırtını yere getirerek altın kemeri boynuna takan Okulu, bu yıl katıldığı 12 güreşin 8'inde birincilik, 4'ünde ise ikincilik kürsüsüne çıktı.

Altın kemer avcısı

“Er meydanlarının geri vitesi olmayan başpehlivanı” olarak bilinen Orhan Okulu, antrenör Kemal Yılmaz nezaretinde Türkiye'nin dört bir yanında düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerinde Döşemealtı adına güreşiyor. 2017 sezonunun ilk güreşi olan Döşemealtı Güreşleri'nde birinci olarak altın kemeri boynuna takan Okulu, ardından Kumluca, Kırklareli Büyük Mandıra, Çanakkale Umurköy, Yalova Fevziye, Yozgat Sorgun, Düzce ve Burdur Dirmil yağlı pehlivan güreşlerinde birinci oldu.

Kırkpınar'da ikincilik

Muratpaşa Belediyesi, Kırklareli Kavaklı ve Samsun Vezirköprü güreşlerinde finale kadar gelen ancak ikinci olan Orhan Okulu, 656'ncı Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde ise kıran kırana geçen müsabakada rakibi İsmail Balaban'a yenildi.