Geleceğin başpehlivanlarına ödül

Anasayfa» Haberler» Geleceğin başpehlivanlarına ödül
Oluşturulma Tarihi: 5.05.2017
Görüntülenme Sayısı: 1446

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'nün başarılı güreşçileri Adem Ayseli ile Murtaza Kalkan'ı saat ve altın ile ödüllendirdi.

12. Döşemealtı Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde birincilik kürsüsüne çıktıktan sonra Kumluca güreşlerini 3. kez kazanarak altın kemerin ebedi sahibi olan Orhan Okulu, Antrenör Kemal Yılmaz, diğer boylarda güreşen Murtaza Kalkan, Adem Ayseli ve büyükannesi Zeynep Ayseli, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i makamında ziyaret etti. Başkan Genç, Döşemealtı yağlı pehlivan güreşlerinde ayak boyunda birinci, Kumluca güreşlerinde ise üçüncü olan Adem Ayseli ile Döşemealtı güreşlerinde teşvik-2 boyunda ikinci olan Murtaza Kalkan'ı saat ve altınla ödüllendirdi.

Başkan Turgay Genç, geleceğin başpehlivanlarını başarılarından dolayı tebrik ederek, "Spora ve sporcuya verdiğimiz önemin meyvelerini alıyoruz. Genç güreşçilerimiz, Antalya'nın gururu başpehlivan Orhan Okulu'yu örnek alarak azimli bir şekilde çalışıyorlar. Döşemealtı güreş ekibinin müsabakalardan derece ve altın kemerlerle dönmesi bizi gururlandırıyor” dedi.