Geleceğin büyükleri ATATÜRK’ü andı

Anasayfa» Haberler» Geleceğin büyükleri ATATÜRK’ü andı
Oluşturulma Tarihi: 10.11.2021
Görüntülenme Sayısı: 586

Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreş öğrencileri, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 83'ncü yıl dönümünde anma etkinliği düzenledi.

ÖZLEMLER ŞİİRE YANSIDI

Günlerdir hazırlandıkları anma programı için siyah tişörtler giyip yakalarına Atatürk fotoğrafları asan minikler, sevgi ve özlemlerini şiir ve şarkılarla dile getirdi. Atatürk köşesine karanfil bırakan kreş öğrencileri saat 09.05'i gösterdiğinde saygı duruşunda bulunup ardından istiklal marşını büyük bir coşkuyla okudu.

GENÇ BAŞKAN TÖRENDE

Her yıl olduğu gibi Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tüm yurtta olduğu gibi Döşemealtı'nda da büyük minnet, saygı ve özlemle anıldı. Döşemealtı'nda anma töreninin adresi Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtı oldu. Belediye Başkanı Turgay Genç, CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Reşit Doğan İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Özbey, partililer ve vatandaşlar saatler 9'u 5 geçeyi gösterdiğinde saygı duruşunda bulunup istiklal marşını okudu. Anma töreni Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla sona erdi.

KARANFİL BIRAKTILAR

Aynı saatlerde ise Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreş öğrencileri büyük bir sevgi ve özlemle Başöğretmenleri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü andı. Kreş bahçesinde düzenlenen etkinlikte öğrenciler önce Atatürk şarkıları söyleyip şiirler okudu, ardından da kreş içerisine hazırlanan Atatürk anma köşesine karanfil bırakarak saygılarını gösterdi.