Genç başkan boş durmuyor

Anasayfa» Haberler» Genç başkan boş durmuyor
Oluşturulma Tarihi: 25.08.2016
Görüntülenme Sayısı: 1995

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç hafta içinde olduğu gibi hafta sonu da boş durmuyor.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç hafta içinde olduğu gibi hafta sonu da boş durmuyor. Cuma günü Ankara´ya giderek Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi´nde gerçekleştirilen “Belediye Başkanları” toplantısına katılan Başkan Genç, Cumartesi ve Pazar günleri de Döşemealtı İlçesi´nde ki etkinliklere katıldı.

Sabah Ankara´da öğleden sonra Döşemealtı´nda

Cuma akşamı Ankara´ya giden Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Cumartesi sabahı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi´nde gerçekleştirilen ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´nun da katıldığı “İl ve İlçe Belediye Başkanları Toplantısına” katıldı.

Gençlik Kampını ziyaret etti

Öğleden sonra Döşemealtı´na dönen Başkan Genç, esnaf ve vatandaş ziyaretleri yaptı. Akşam Yeşilbayır Mahallesi Orfe düğün salonunda Asuman ve Hasan Dönmez çiftinin nikahını kıyan Başkan Turgay Genç daha sonra Düzlerçamı Mesire Alanında ki gençlik kampını ziyaret etti. Cumhuriyet Hak Partisi Antalya Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Gençlik Kampı´nda gençlerle biraraya gelen Başkan Genç, Gençlik Kampına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Esnaf ziyareti, nikah ve ardından da güreşleri izledi

Pazar gününe yine esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle başlayan Başkan Turgay Genç, Belediye personeli Emine ve Barış Zeybek´in nikahını kıydı. Daha sonra Muğla´ya geçerek Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü´nün sporcuların da yer aldığı ´25. Geleneksel Seydikemer Yağlı Güreşleri´ni izledi.