Genç vekiller, Gençlik Merkezi inşaatını gezdi

Anasayfa»Haberler» Genç vekiller, Gençlik Merkezi inşaatını gezdi
Oluşturulma Tarihi: 17.10.2017

Döşemealtı Belediyesi tarafından yaptırılan ve Ocak ayında tamamlanarak hizmete girmesi planlanan Gençlik Merkezi'nin inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Kültürel, sanatsal ve sportif aktiviteleri tek bir çatı altında toplayacak olan Gençlik Merkezi inşaatını Döşemealtı Gençlik Meclisi (DÖGEM) üyeleri ziyaret etti.

Yeşilbayır Mahallesi, Şehit Er Tevfik Cebeci Stadı'nın hemen yanında 6 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve bodrum katı dahil toplam 3 katlı olarak projelendirilen Döşemealtı Gençlik Merkezi'ni inşaatını inceleyen genç vekiller çalışmalar hakkında bilgi aldı.

DÖGEM üyelerine inşaat alanını, Simya Mimarlık şantiye şefi Muhammed Özyalvaçlı gezdirdi. Açık ve kapalı yarı olimpik yüzme havuzu inşaat alanında bilgi alan genç vekiller 6 milyon liraya mal olan yatırımın ilçe gençliği için büyük bir şans olduğunu söyledi. Projenin bir an önce hayata geçirilmesini isteyerek ve sabırsızlıkla tesisleri kullanmayı beklediklerini söyleyen DÖGEM üyeleri, gençlere yönelik desteği ve yatırımlarından ötürü Başkan Turgay Genç'e teşekkür etti.

2018 Ocak ayı içerisinde tamamlanması hedeflenen Gençlik Merkezi'nin bodrum katında; çok amaçlı eğitim ve gösteri salonu, çeşitli sportif etkinliklerin yapılabileceği oyun alanları, depo ve sığınak; zemin katta yarı olimpik yüzme havuzu, hemşire ve doktor odası, eğitmen odaları, bilgisayar dersliği, idari ofisler, 100 kişi kapasiteli konferans salonu, 2 seminer odası, soyunma odaları ve duş kabinleri; birinci katta ise çok amaçlı plastik sanatlar atölyesi, 2 müzik odası, drama ve tiyatro salonları, mutfak, sergi alanı ve dinlenme bölümleri bulunuyor.