Genç vekillerden Başkan Genç’e teşekkür

Anasayfa»Haberler» Genç vekillerden Başkan Genç’e teşekkür
Oluşturulma Tarihi: 13.9.2017

Döşemealtı Belediyesi tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ruhuna uygun olarak kurulan ve bölgede yaşayan14-25 yaş arası gençlerin yerel yönetimlerde söz sahibi olması amacıyla kurulan Döşemealtı Gençlik Meclisi'nin (DÖGEM) vekilleri Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret edip desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Döşemealtı Gençlik Meclisi'nin genç vekilleri, Çanakkale Şehitlerine Saygı ve Kültür gezisi dönüşü Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'e sürpriz bir ziyarette bulundu. Başkan Genç'e yaş pastayla giden genç vekiller, kendilerine verdiği destek için teşekkür etti.

Gençlere verdiği önemi her fırsatta dile getiren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, genç vekillerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu söyledi. En iyi yatırımın insana yapılan yatırım olduğuna dikkat çeken Genç, "Güzel bir sürpriz oldu. Sizlerin başarılı çalışmalarınız, projeleriniz, güzel şeyler üretmeniz en çok beni mutlu ediyor. Sizlerle gurur duyuyorum" dedi.

Döşemealtı'nın genç vekilleri ise, “Döşemealtı Gençlik Meclisi sayesinde aldığımız eğitimler, seminerler ve gezilerle kendimizi geliştirme imkanı buluyoruz. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. DÖGEM sayesinde bir çok eğitim alıyoruz, seminerlere yurt içi ve yurt dışı gezilerine gidebilme imkanımız oluyor. Ayrıca farklı mahallelerden arkadaşlarla tanışma ve ortak projeler hazırlama fırsatı yakalayabiliyoruz” diye konuştular.

Başkan Turgay Genç, genç vekillerle yaklaşık 1 saat sohbet etti, gençlerin istek ve sorunlarını dinledi. Programın sonun da genç vekillerin hazırlamış olduğu yaş pastayı kesti. Genç vekiller önümüzde ki günlerde çevrenin korunması ve temiz tutulmasına dikkat çekmek için hazırladıkları afişleri Başkan Genç'le paylaştılar.