Genç vekillerden önemli kararlar

Anasayfa» Haberler» Genç vekillerden önemli kararlar
Döşemealtı Gençlik Meclisi’nin (DÖGEM) genç vekilleri, Genel Kurul'dan sonra ilk toplantısını yaptı.
Oluşturulma Tarihi: 22.03.2016
Görüntülenme Sayısı: 2113

Döşemealtı Gençlik Meclisi'nin (DÖGEM) genç vekilleri, Genel Kurul'dan sonra ilk toplantısını yaptı. Toplantıda çalışma grupları oluşturulurken, Anıtkabir ziyareti ve fidan dikme etkinliği yapılması için karar alındı.

Döşemealtı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Döşemealtı Gençlik Meclisi (DÖGEM), 6 Mart'taki Genel Kurul'un ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. DÖGEM'in genç vekilleri, Halil İbrahim Kayalı başkanlığında ilk meclis toplantısında, meclis işleyiş trafiğini öğrenebilmek amacıyla Döşemealtı Belediye Meclis toplantılarından derlenen görüntülerini izledi.

Çalışma grupları oluşturuldu

Meclis toplantısında “Eğitim-Kültür”, “Doğa-Çevre”, “Girişimcilik-Kariyer”, “Sağlıklı Yaşam-Spor”, “Ekonomik Altyapı-Turizm”, “Uluslararası İlişkiler” ile “Bilim-ARGE” çalışma grupları oluşturuldu. Mecliste, Anıtkabir ziyareti ve fidan dikme etkinliği yapılması için Meclis Başkanlığına yetki verildi. Toplantıda ayrıca genç vekillerin gündemle ilgili önerileri dinlendi.

Ödüllü proje DÖGEM

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'nin (SODEM) düzenlediği, Belediyeler Buluşması ve Yerel Yönetimler Ödül Toplantısı'nda, Döşemealtı Belediyesi'nin DÖGEM projesi "Katılım ve Yönetişim" dalında ödül almıştı. Belediye Başkanı Turgay Genç, ödülünü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elinden almıştı.