Geri dönüşüm tiyatrosu

Anasayfa» Haberler» Geri dönüşüm tiyatrosu
Oluşturulma Tarihi: 16.11.2017

Döşemealtı'nda yaşayan çocukların çevre bilinci kazanması için müzikli tiyatro gösterisi düzenledi. Döşemealtı Belediyesi - Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) işbirliğiyle ile gerçekleştirilen gösterime çocukların ilgisi büyüktü.

Döşemealtı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte okullarından minibüslerle alınan öğrenciler Yeşilpark Kültür Merkezi'nde sahnelenen ‘Çevreci Kedi' isimli oyunu izledi. Yeniköy İlkokulu, Hilmi Caner Saraçoğlu, Güngör Gencer ve Yeşilbayır İlkokullarında öğrenim gören 365 öğrenci ve 16 öğretmen "Çevreci Kedi Çevki" adlı çocuk oyununu büyük bir keyifle izledi. Cam, plastik, kağıt ve metal ambalaj kostümleriyle sahneye çıkan oyuncular, atıkların geri dönüşüme kazandırılması ve herkesin bu konuda duyarlı olması gerektiğini eğlenceli bir dille anlattı.