Antalya Organize Sanayi Bölgesi firmalarının ikinci ve üçüncü kuşak temsilcileri tarafından kurulan Genç Organize Sanayi Derneği, Başkan Turgay Genç'i ziyaret etti.
Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde (AOSB) bulunan firmaların genç kuşaklarınca kurulan ve bölgenin kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla geçen yıl kurulan Genç Organize Sanayi Derneği (GOSD) yönetimi, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret etti.
Türkiye'de ilk kez böyle oluşumun hayata geçirildiğini ifade eden Dernek Başkanı Canan Gürkan, 18-35 yaş arası 52 üyelerinin bulunduğunu söyledi. Gürkan, bölge sanayisinin büyümesi ve üretim potansiyeline katkı koymak adına projeler yapmak istediklerini söyledi.
Gençleri çok önemsediklerini belirten Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ise şunları söyledi: “En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır. Bu anlamda kısa adı DÖGEM olan Döşemealtı Gençlik Meclisi'ni oluşturduk. Onlarla iletişim kurup ortak çalışmalar yürütebilirsiniz. Belediyemiz İŞKUR Ofisi kanalıyla istihdama da katkı sağlıyoruz. Bölgede oturan vatandaşlarımızı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki firmalara yönlendiriyoruz.”
Döşemealtı'nın kentin en hızlı gelişen bölgesi olduğunu kaydeden Başkan Genç, belediye olarak modern şehircilik anlayışıyla bu gelişime katkı koyduklarını söyledi. Kentin önemli su kaynaklarından Kırkgöz Gölü Doğal Kent Parkı Projesi'ne kısa sürede başlayacaklarının altını çizen Başkan Genç, sanayicilerle yerel yönetimlerin işbirliği yapabileceğini vurguladı.
Ziyaret sonunda Genç Organize Sanayi Derneği yönetimi, üzerinde Antalya Organize Sanayi Bölgesi tarafından düzenlenen yarışmada birincilik ödülü alan karikatürün bulunduğu plaketi Başkan Genç'e hediye etti.