Gündüz ayrı gece ayrı ‘Altın Kemer’ turu

Anasayfa» Haberler» Gündüz ayrı gece ayrı ‘Altın Kemer’ turu
Oluşturulma Tarihi: 20.07.2018
Görüntülenme Sayısı: 1298

Gündüz ayrı gece ayrı ‘Altın Kemer' turu

2018 Yılı Türkiye Cumhuriyeti Başpehlivanı Orhan Okulu için bugüne kadar görülmemiş karşılama ve şehir turu düzenlendi. Üstü açık otobüs ile gerçekleştirilen davul-zurnalı şehir turu yerli ve yabancılar tarafından alkışlarla desteklendi. Başkan Genç ve Başpehlivan Okulu karanfil dağıttı.

657. Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nin başpehlivanı Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in güreşçisi Orhan Okulu için gerçekleştirilen karşılama töreni görsel şölene döndü. Başpehlivan Orhan Okulu ve güreş takımı İlçe girişinde ki Bademağacı ve Dağbeli Mahallelerinin cadde ve sokaklarında üstü açık otobüs ile tur atıp vatandaşları selamladı.

Ardından İlçe girişinde vatandaşlar tarafından oluşturulan araç konvoyu eşliğinde Belediye Başkanı Turgay Genç, Başpehlivan Orhan Okulu, Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cihan Sidel, Döşemealtı Güreş Ağası Osmanali Avcı ve Başantrenör Kemal Yılmaz'ın yer aldığı Jeep'le Döşemealtı Kent Meydanı'nda ki tören alanına geçildi.

Kurban kesimi ve dualar eşliğinde alanda toplanan vatandaşlar, İl ve İlçe protokolünün tebrikleri kabul edildi daha sonra da pasta kesilip cazgırların manileri eşliğinde katılımcılar selamlandı.

Döşemealtı'nda ki programın ardından üstü açık otobüs ile önce Kepez ardından Konyaaltı ve son olarak da Muratpaşa ilçelerinde tur attı. Belediye Başkanı Turgay Genç, Başpehlivan Orhan Okulu, Spor Kulübü Başkanı Cihan Sidel, Başantrenör Kemal Yılmaz ve güreş takımı sporcuları 3 farklı ilçeden geçerken cadde ve sokaklarda vatandaşları selamlayıp karanfil hediye ettiler.

Davul-zurna eşliğinde Antalya'nın en önemli cadde ve sokaklarında gerçekleştirilen program gece geç saatlere kadar devam etti. 2018 Yılı Türkiye Cumhuriyeti Başpehlivanı Orhan Okulu'yu tanıtma turu yerel halktan olduğu kadar dünyanın dört bir yanından gelen turistler tarafından da alkışlarla desteklendi.