Güreşçiler Kırkpınar öncesi kampa girdi

Anasayfa» Haberler» Güreşçiler Kırkpınar öncesi kampa girdi
Oluşturulma Tarihi: 1.6.2018

Döşemealtılı pehlivanlar, Kırkpınar'a hazırlanıyor. 1 ay sürecek kamp çalışmasına başlayan güreşçiler, bu yıl altın kemeri kazanmakta kararlı.

Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı, Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesi kampa girdi. Döşemealtı'nda yağlı antrenman ve fitnes ağırlıklı çalışmalarla başlayan kampın ikinci adresi, daha serin olması bakımından Korkuteli olacak. Antrenör Kemal Yılmaz idaresindeki kamp 1 ay sürecek.

Finike güreşleriyle açtıkları 2018 sezonunun kendisi ve takımı için oldukça başarılı geçtiğine değinen Başpehlivan Orhan Okulu, “En büyük hedefimiz bu yıl Döşemealtı'na Kırkpınar Altın Kemerini getirmek. Çalışmalarımızı yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. Hem moral ve motivasyon hem de güç olarak formdayız” dedi.

Geçtiğimiz yıl Kırkpınar'da elde ettiği başarıyla başpehlivanlığa yükselen Hüseyin Gümüşalan, “Bu sezona da çok iyi başladık. En büyük hedefimiz Altın Kemeri Döşemealtı halkına armağan etmek” diye konuştu.

İslam Aleminin Ramazan ayını kutlayan Başpehlivan Ali Altun ise “2018 güreş sezonu oldukça iyi geçiyor. Ortak hedefimiz Kırkpınar altın kemerini Döşemealtına getirmek. Bunun için çalışıyoruz. Herkesin desteği ve duasını istiyoruz” dedi.

Kırkpınar öncesi son hazırlık kampına başladıklarını belirten Antrenör Kemal Yılmaz, “Önce Döşemealtı'nda ardından da Korkuteli'nde devam edecek kamp boyunca kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapacağız. Amacımız ilçemize bu sporun heyecanını yeniden yaşatan Belediye Başkanımız Turgay Genç'e ve Döşemealtı halkına altın kemeri hediye etmek” diye konuştu.