Gürsel Tekin, belediye yatırımlarını inceledi

Anasayfa»Haberler» Gürsel Tekin, belediye yatırımlarını inceledi
Oluşturulma Tarihi: 27.11.2017

Antalya'ya gelen Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Döşemealtı'nı ziyaret etti.

Sabah saatlerinde Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ile kahvaltıda buluşan Tekin, daha sonra parti binasına geçerek kendisini bekleyen partililer ve vatandaşlarla sohbet etti. CHP Döşemealtı İlçe Binası'nda basın açıklaması yapan Tekin'e, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, CHP eski Antalya Milletvekili Gürkut Acar, CHP İlçe Başkanı Zekeriya Altun, Antalya Büyükşehir ve Döşemealtı Belediye Meclis Üyesi Arzu Yıldırım, CHP Kepez İlçe Başkanı Garip Erdoğan eşlik etti.

Basın toplantısının ardından Döşemealtı Belediyesi'ni ziyaret eden Gürsel Tekin, Başkan Genç'ten ilçeye yapılan yatırımlar hakkında bilgi aldı. Kısa süre önce çevre koruma ödülüne layık görülen Döşemealtı Kent Meydanı'nı gezen Tekin, 3 boyutlu Atatürk silueti önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Belediye Başkanı Genç ile birlikte Ekolojik Kreş'i ziyaret eden Gürsel Tekin, öğretmen ve velilerle sohbet edip çocuklarla şakalaştı. Ekolojik Kreş'e hayran kaldığını dile getiren Tekin, sanırım Türkiye'de böyle kreş yoktur” dedi.

İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Başkan Turgay Genç ve beraberindekiler daha sonra yapımı devam eden Döşemealtı Hastanesi inşaatını gezdi. Burada işçilerle sohbet eden Tekin, yetkililerle birlikte inşaatı gezerek bilgi aldı. Tekin, “Böyle güzel yapıyı görüp verilecek hizmeti dinledikten sonra insanın hasta olup gelip burada yatası geliyor” diye espri yaptı.