“Harikalar Mutfağı” doldu taştı!

Anasayfa» Haberler» “Harikalar Mutfağı” doldu taştı!
Oluşturulma Tarihi: 27.02.2017
Görüntülenme Sayısı: 1876

DHT'nin yeni çocuk oyunu Harikalar Mutfağı'nın ilk gösterimine Döşemealtılılar yoğun ilgi gösterdi. İzleyiciler oyuncularla fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

Döşemealtı'nın ilk tiyatrosu DHT'nin çocuk oyunu Harikalar Mutfağı, seyirci karşısına çıktı. Oyunun ilk gösterimi, Yeşilpark Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Döşemelatılıların yoğun ilgi gösterdiği oyunda salon dolup taştı. Ücretsiz gösterimde salondaki merdiven ve koridorlarda bile boş yer kalmadı. Çocuklarla birlikte velilerin de izlediği oyun çok beğenildi. Ayakta alkışlanan oyun sonunda veliler, çocuklarını oyuncularla birlikte fotoğraflamak için birbirleriyle yarıştı.

Kültürel hizmet atağı

Oyun bitiminde sahneye çağırılan Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Yörük'ün, “Bu tiyatroyu Döşemealtı'na kazandıran, Başkan Turgay Genç'tir” sözleri izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı. Yörük, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bundan sonra burada hep tiyatro olacak. Dün yine burada ilçemizin ilk sinema salonlarının açılışını gerçekleştirdik. Döşemealtılılar kültürel anlamda da hizmet almaya devam edecek.”

Her Cumartesi ücretsiz gösteri

Haluk ve Ege Işık'ın birlikte yazdıkları, Kutsal Kaynak'ın yönettiği Harikalar Mutfağı, biri pasaklı ve düzensiz, diğeri temiz ve başarılı iki aşçının maceralarını konu ediniyor. Müzikli çocuk oyunu, sezon boyunca her Cumartesi saat 14.00'te Yeşilpark Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak sahnelenecek. Oyunu izlemek isteyenler, 443 13 77 nolu telefondan rezervasyon yaptırabilecek.