İftar sofraları uzak mahallelere uzandı

Anasayfa» Haberler» İftar sofraları uzak mahallelere uzandı
Oluşturulma Tarihi: 28.5.2018

Döşemealtı Belediyesi'nin Ramazan ayı geleneksel iftar sofraları, ilçenin en uzak mahalleleri olan Dağbeli ve Bademağacı'na kuruldu. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, her iki mahallede de vatandaşların büyük sevgisiyle karşılaştı. Mahalle sakinleri, iftarın ardından Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu'nca hazırlanan “Komşu Köyün Delisi” adlı oyununu izledi.

Ramazan ayının heyecanı mahallelerde kurulan iftar sofralarıyla yaşanıyor. Döşemealtı Belediyesi Gönül Sofraları bu kez ilçenin en uzak mahalleleri olan Dağbeli ve Bademağacı'nda kuruldu. Her iki mahallede iftar sofrasına katılan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç vatandaşlarla sohbet edip Ramazan ayını kutladı.

İftarın ardından bir konuşma yapan Başkan Genç, 4 yılda gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgiler verdi. Mahalle sakinleri daha sonra Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu'nca hazırlanan “Komşu Köyün Delisi” adlı oyununu izledi. 7'den 70'e herkesi kahkahaya boğan oyun vatandaşlardan tam not aldı.