İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyareti

Anasayfa» Haberler» İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyareti
Oluşturulma Tarihi: 16.12.2016
Görüntülenme Sayısı: 2377

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İstanbul'da düzenlenen iki ayrı bombalı saldırıda, 36'sı emniyet mensubu 44 kişinin şehit olduğu saldırının ardından Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne taziye ziyaretinde bulundu.

Birlikteliğimizi bozamayacaklar

Döşemealtı Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte İlçe Emniyet Müdürü Ali Saydam'ı makamında ziyaret ederek başsağlığı dileyen Başkan Genç, terörün ve destekçilerinin hiçbir zaman amacına ulaşamayacağına değinerek, “Mefhum saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet tüm milletimize de başsağlığı diliyorum. Terör örgütleri bilmelidirler ki yapacakları hiçbir hain saldırı milletimizin direncini kıramayacak. Türk polisimizin ve askerimizin her zaman yanındayız. Ülkemizin başısağolsun” dedi.

Kanımızın son damlasına kadar karşılarındayız

Döşemealtı Muhtarlar Derneği Başkanı Mümin İnce, saldırıdan duydukları derin üzüntüyü dile getirerek, Ali Saydam'a ve ilçe Emniyet Müdürlüğü personeline başsağlığı dileklerinde bulundu. Emniyet Müdürü Saydam ise “Yapılacak her türlü saldırı misliyle karşılığını bulacaktır. Biz tüm terör örgütleri ve destekçilerine ülkemizin bölünmez olduğunu bu güne kadar verdiğimiz şehit kanlarıyla ispat ettik. Bundan sonra da tüm unsurlarımızla kanımızın son damlasına kadar ülkemiz için mücadele etmeye, halkımızın huzur ve güvenini sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.