İlk iftar sofrasına yoğun ilgi

Anasayfa» Haberler» İlk iftar sofrasına yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: 17.5.2018

Ramazan süresince her gün kurulacak iftar sofralarının ilki Bahçeyaka Pazar Yeri'nde gerçekleşti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftara Başkan Turgay Genç de katıldı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Ramazan ayının ilk gününde Bahçeyaka Mahallesi kapalı pazaryerinde kurulan gönül sofrasında vatandaşlarla birlikte iftarını açtı. İlçe protokolünün ve yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar sofrası Ramazan ayı boyunca kurulacak.

Döşemealtı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan ayı gönül sofrası Bahçeyaka mahallesinde kuruldu. Ramazan ayı boyunca günde bin kişiye iftar yemeğinin verileceği sofranın ilkine Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Başkan Yardımcısı Zafer Yörük, Meclis Üyesi Ali Acır, Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cihan Sidel, bürokratlar, mahalle muhtarları, meclis üyeleri ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İFTARDAN SONRA TİYATRO

Başkan Genç ve beraberindekiler yemek tezgahlarının başına geçerek vatandaşlara yemek dağıtımına yardım etti. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte ilk iftarı vatandaşlarla birlikte açan Başkan Genç, “Gönül soframıza katılan tüm hemşerilerime teşekkür ederim” dedi.

Döşemealtı Belediyesi, Ramazan ayı boyunca Bahçeyaka Mahallesi'nde her gün olmak üzere 21 ayrı mahallede iftar sofrası kuracak. 17 mahalledeki iftar sofrasının ardından Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu (DHT), “Komşu Köyün Delisi” isimli oyununu sahneleyecek.