İnönü Caddesi’nde sıra asfalta geldi

Anasayfa»Haberler» İnönü Caddesi’nde sıra asfalta geldi
Oluşturulma Tarihi: 23.3.2017

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Antalya Organize Sanayi Bölgesi ile TOKİ konutlarını ilçe merkezine bağlayan 2 bin 300 metre uzunluğundaki İnönü Caddesi'ne asfalt döşüyor.

Döşemealtı Belediyesi'nin ilçe genelinde kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Planlarda olmasına rağmen yıllardır atıl durumda olan ancak her gün yüzlerce aracın geçtiği İnönü Caddesi'nde kaldırım ve bordür taşı döşeme işlemleri tamamlandı. Yayalar için büyük tehlike saçan yola 11 bin metrekare kaldırım, 8 bin metrekare bordür taşı döşenirken şimdi de sıcak asfalt dökümüne geçildi. İlçe merkezini Antalya Burdur Yolu'na bağlayan Organize Sanayi Bölgesi ile TOKİ konutlarına giden ve Yığmalar olarak bilinen İnönü Caddesi'ne toplam 5 bin ton asfalt dökülecek.