İş adamları Başkan Genç’le buluştu

Anasayfa» Haberler» İş adamları Başkan Genç’le buluştu
Oluşturulma Tarihi: 21.3.2018

Antalya iş adamları Derneği (ANTİAD) Başkanı Ersen Göksan, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret etti.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Genç'i makamında ziyaret eden ANTİAD Başkanı Ersen Göksan, dernek olarak en büyük hedeflerinin sosyal sorumluluk projeleriyle insana ulaşmak olduğunu belirterek, “Ayrıca istihdam yaratmak amaçlı projeler yaparak kalkınmaya destek oluyoruz. Son dönemde Döşemealtı'na yapılan yatırımlar ve gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Birçoğumuzun bu bölgede yatırımları var. Hastane, Gençlik Merkezi, Ekolojik Kreş başta olmak üzere birçok yatırımı biliyoruz. Ayrıca yeni otobüs terminalinin bu bölgeye gelecek olması da bölgenin önemi ve değerini artırıyor. Daha önceden olduğu gibi bundan sonra da ortak çalışmalar yaparak bölgenin ve kentin gelişimi için çalışma yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkan Ersen Göksan ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlara başarılar diliyorum. Derneğinizin hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projelerini yakından takip ediyorum. Kent yönetiminin en büyük yardımcısı sivil toplum örgütlerinin güçlü olması, gelişimi ve kalkınmayı hızlandırmakta. Derneğinizin kuruluşu çok eski olmasa da kısa sürede başardığınız işler nedeniyle güçlü bir kuruluş haline geldiniz. Bu başarınızın devamını temenni ediyorum. Ayrıca geleceğin Antalya'sının kurulacağı Döşemealtı'nda yapılacak her türlü projeye destek vermekten gurur duyarız. Çünkü Antalya'ya ve ilçemize karşı sorumluluklarımız var. Bölgenin gelişimi ve kalkınması için çeşitli paydalarda çalışma yapabiliriz” dedi.

Dernek Başkanı Göksan, Başkan Turgay Genç'i, 31 Mart tarihinde Mehmetçik Vakfı yararına düzenlenecek etkinliğe davet etti.