Judocu kızlar madalya ile döndü

Anasayfa»Haberler» Judocu kızlar madalya ile döndü
Oluşturulma Tarihi: 10.10.2016

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, katıldıkları turnuvalardan madalya ile dönen başarılı judocuları ağırladı. Sporcuları tebrik eden Başkan Genç, başarılarının sürdürmeleri için kendilerine her türlü desteği vermekten mutluluk duyacağını söyledi.

Madalyalarıyla geldiler

30 Ağustos Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Sakarya'da düzenlenen Uluslararası Judo Turnuvası Valilik Kupası'nda +70 kiloda Türkiye 3'üncüsü olan Yasemin Aytar ve İzmir'de düzenlenen Minikler Judo Türkiye Şampiyonası'nda 7'ncilik ve 15 Temmuz Şehitlerini Anma Judo Turnuvası'nda 52 kiloda birinci olan Gizem Koçar, madalyalarıyla birlikte Başkan Turgay Genç'i ziyaret etti.

Gençlerimizin yanındayız

Kendilerine verdiği destek nedeniyle Başkan Genç'e teşekkür eden başarılı sporcular ve antrenör Ferdi Büyükkuşçular, bundan sonraki turnuvalarda da madalya sözü verdi. Başkan Genç ile hatıra fotoğrafı çektiren genç judocular Döşemealtı'nın adını her platformda büyük bir gururla duyurmak için çalışacaklarını söyledi.