Kadın futbol takımı Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyor

Anasayfa» Haberler» Kadın futbol takımı Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: 29.01.2018
Görüntülenme Sayısı: 1244

Kadınlar Futbol 1. Ligi'ne verilen arayı yaptığı hazırlık maçlarıyla geçiren 1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol Takımı, Yıldızlar ve Gençler Türkiye Şampiyonası birinci tur müsabakaları için hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz yıl Türkiye Genç Kızlar Futbol Şampiyonası'nda finalde Karadeniz Ereğli Kadın Futbol takımına penaltılarla 4-2 yenilerek Türkiye ikincisi olan kadın futbolcular, bu yıl hem gençler hem de yıldızlar kategorisinde birincilik kupasını Döşemealtı'na kazandırmayı hedefliyor. Şampiyona öncesi hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyaz-siyahlı takım, Azerbaycan A Milli Kadın Futbol Takımı'yla yaptığı 3 hazırlık maçından iki galibiyet, bir beraberlikle ayrıldı.

Teknik Direktör Hüseyin Türk, hazırlık maçlarının takıma pozitif etkileri olduğunu söyleyerek, bu etkiyi kısıtlı kadroya rağmen sahaya yansıtarak şampiyonada iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini söyledi. Türk, “Diğer takımların transferlerle kadrolarını güçlendirmelerine karşın biz kendi gençlerimizi takıma adapte ederek geleceğimizi hazırlıyoruz. Her ne kadar ligde şansız yenilgiler alsak da mücadele gücümüzden ve futbol kalitemizden ödün vermemenin anlayışı içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.