Kadın futbol takımına 4 yeni transfer

Anasayfa»Haberler» Kadın futbol takımına 4 yeni transfer
Oluşturulma Tarihi: 17.2.2017

Türkiye Kadınlar Futbol 1'nci Ligi'nin güçlü ekiplerinden 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, ikinci transfer döneminin son gününde 2'si yabancı 4 yeni futbolcuyu renklerine bağladı.

Norveç'den Tatiana, Nijerya'dan Gift

Norveç Premier Ligi takımlarından Medkila'da forma giyen, üstün tekniği ve sert şutlarıyla göze çarpan Tatiana Matveeva (Tata) ile Ukrayna'nın FC Minsk takımında 5 yıldır kaptan olarak maçlara çıkan, Nijerya Milli takımının yıldızı ve orta saha oyuncusu Gift Otuwe, Döşemealtı Belediyesi Kadın futbol takımı renklerine bağlandı.

İki milli oyuncu daha

Öte yandan Merve Odabaşıoğlu, Gülfidan Göz ve Melisa Keskin ile yollarını ayıran kırmızı-beyaz-siyahlı ekipte yabancıların yanı sıra Türkiye Milli Takımı'nda forma giyen 2 futbolcu daha transfer edildi. Çok yönlü futboluyla Gaziantep Gazikent kadın futbol takımı oyuncusu Demet Kılınç ile Ankara Fomget kadın futbol takımının kalecisi Zeynep Erdoğan, 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor'a katıldı.

Amaç play-off ve Avrupa

1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor Direktörü Hüseyin Türk, “Transferin son gününe kadar bekledik ve en iyi oyuncuları renklerimize kattık. Amacımız ligi ve play-off maçlarını en iyi yerde tamamlamak. Bunun için kadromuzu güçlendirdik. Yaptığımız transferlerle yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Taraftarımız bize güvensin ve desteğini sürdürsün” dedi.