Kadın futbol takımından rektöre ziyaret

Anasayfa»Haberler» Kadın futbol takımından rektöre ziyaret
Oluşturulma Tarihi: 12.1.2017

1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor Kadın Futbol Takımı yöneticileri, Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. İsmail Yüksek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Döşemealtı Kadın Futbol Takımı Başkanı Süleyman Türk, Başkan Yardımcısı Cevat Yanar ve Sportif Direktör Hüseyin Türk, Rektör Yüksek'e üzerinde ismi yazılı forma hediye etti.

Ortak projeler yapabiliriz

Prof . Dr. İsmail Yüksek ile bir araya gelen yönetici ve teknik ekip, kulübü ve kadın futbolunu tanıttı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Yüksek, “Futbola ilgim büyük. Halen Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesiyim. Döşemealtı ise hızla gelişen ve büyüyen bir ilçe. Süper ligde bir kadın futbol takımının olması çok güzel. Üniversitemiz ile ortak projelere imza atabiliriz. Gençlere, özellikle kızlara futbolu sevdirmek adına üniversitemizde maçlar ve paneller yapabiliriz” diye konuştu.

Kulüp Başkanı Süleyman Türk ve Başkan Yardımcısı Cevat Yanar ise birlikte yapılabilecek organizasyonlarla ilçenin, üniversitenin ve sporun sevdirilmesine katkı sağlamaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.