Kadın futbol yıldızları geldi

Anasayfa»Haberler» Kadın futbol yıldızları geldi
Oluşturulma Tarihi: 3.10.2016

Döşemealtı Kadın Futbol Takımı'nın yeni transferleri Lady Andrade Rodriquez, Carolina Arial Vidal ile Azerbaycan Milli Takımı oyuncusu Aysun Aliyeva seyirci karşısına çıktı.

Döşemealtı Belediyesi ile 1207 Antalya Spor Derneği ile yapılan anlaşma sonucu kurulan Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol Takımı'nın yeni transferleri sahaya çıktılar. Dünya futbolunun yakından tanıdığı Lady Andrade Rodriquez'in yanı sıra Carolina Arial Vidal ve Azerbaycan Milli Takımı'nda forma giymiş Aysun Aliyeva'yı kadrosuna katarak büyük çıkış yapan Döşemealtı Kadın Futbol Takımı önümüzdeki günlerde yeni sezon hazırlıkları için bir araya gelecek.

Ünlü futbolcu Ronaldinho'ya benzetilen Lady Andrade Rodriquez, Antalya'ya ve Döşemealtı Kadın Futbol Takımı'na gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Andrade, “Takım arkadaşlarımla birlikte atacağımız gollerle kendimizi göstermek ve şampiyon olmak istiyoruz. Bunun için Türkiye'yi tercih ettim” diye konuştu.

Yeni transferlerle Yeşilbayır Stadı'nda bir araya gelen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, futbolun evrensel bir spor olduğunu erkekler kadar kadınların da futbol endüstrisinde söz sahibi olduğuna dikkat çekti. Başkan Genç, “Kadın, erkek hiçbir ayırım yapmadan gençlerimize yatırım yapmaya onların kendilerini ifade etmeye, yeteneklerini göstermeye dair her türlü yatırım yapıyoruz. Kadın Futbol Takımını da bölgemizdeki gençlerimizin talebi doğrultusunda oluşturduk. Yeni transferlerimizin Döşemealtı markasına önemli katkı sağlayacağına ve şampiyon olacaklarına inanıyorum” diye konuştu.

1.Lig'de mücadele edecek Döşemealtı Kadın Futbol Takımı'nın yeni transferlerini izlemek için Yeşilbayır Stadı'na gelen çoğunluğu kadın çok sayıda Döşemealtılı, futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.