Kadın futbolcular 1 puanla döndü

Anasayfa»Haberler» Kadın futbolcular 1 puanla döndü
Oluşturulma Tarihi: 5.12.2016

Türkiye Kadınlar Futbol 1'inci Ligi'nde Antalya'yı temsil eden Döşemealtı Belediyespor, deplasmanda grubun iddialı takımlarından Kireçburnu ile 1-1 berabere kaldı. Çayırbaşı Stadı'ndaki müsabaka öncesinde, Brezilya'nın önde gelen futbol takımlarından Chapecoense'nin oyuncularını taşıyan uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybedenler anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Zorlu deplasman

Ligde çıktığı ilk 3 maçı da kazanarak liderlik koltuğuna oturan 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, hafta sonu İstanbul'da Sarıyer Kireçburnu Spor Kulübü'nün konuğu oldu. Maça hızlı başlayan kırmızı beyaz siyahlı ekip, 33'ncü dakikada Yaşam'ın attığı golle skoru 1-0'a taşıdı. 80 dakika boyunca oynadığı üstün futbol ile göz dolduran Döşemealtılı kadın futbolcular, bu dakikada ev sahibi takımdan İlknur'un attığı golle sahadan beraberlikle ayrıldı. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca her iki takım da haftayı 1'er puanla kapattı.

Zorlu deplasmandan 1 puan koparmayı başaran Döşemealtı Belediyespor, puanını 10'a çıkararak namağlup liderliğini sürdürdü.