Kadın futbolcular Beşiktaş'a karşı

Anasayfa»Haberler» Kadın futbolcular Beşiktaş'a karşı
Oluşturulma Tarihi: 26.1.2017

Türkiye Kadınlar Futbol 1'inci Ligi'de ilk yarıyı maç fazlasıyla lider tamamlayan 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçına hazırlanıyor.

Şampiyonluğun en büyük adaylarından olan ve zirveden hiç kopmayarak mücadelesini sürdüren Döşemealtı'nın kadın futbolcuları futbol otoriterlerinin de büyük beğenisini kazandı. Lige verilen arada oynadığı erteleme maçında Karadeniz Ereğli Belediyespor'u 3-2 mağlup etmeyi başaran kadın futbolcular ikinci yarının ilk maçında zorlu İstanbul deplasmanında Beşiktaş ile karşılaşacak.

Ligin ilk maçında kendi sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden kırmızı-siyah-beyazlılar, rövanşı da kazanmak istiyor.

Aliyeva Samsum'a kiralandı

Sezon başında transfer edilen Azerbaycan milli takımı oyuncusu Aysun Aliyeva, devre arası transfer döneminde Samsun İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarıspor'a kiralandı. Sportif Direktör Hüseyin Türk, “Aysun'dan boşalan yere yine en az onun kadar iyi bir yabancı futbolcu transferi yapacağız. Tüm anlaşmalar sağlandı. Bir kaç güne kadar yine ülkesinde milli olan yabancı kadın futbolcu Antalya'ya gelerek imza atacak” dedi.