Kadın futbolcular haftayı 3 puanla kapattı

Anasayfa»Haberler» Kadın futbolcular haftayı 3 puanla kapattı
Oluşturulma Tarihi: 12.12.2016

Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi'nin namağlup lideri 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, Adana İdmanyurdu'nu Kolombiyalı yıldızların attığı 2 golle yendi.

Zeytinköy Stadı'ndaki maç öncesi her iki takım da İstanbul'da meydana gelen terör saldırısında yaşamını yitirenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Maça hızlı başlayan 1207 Döşemealtı Kadın Futbol takımı ilk golü 36. dakikada Lady Andrade ile yakaladı. Kırmızı-beyaz-siyahlı ekip, birkaç dakika sonra Esra Manya'nın ceza alanı içerisinde düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışıyla ikinci gole ulaştı. Penaltıyı atan Orianica Velasquez, kaleciyi ve topu ayrı köşelere gönderdi.

Adeta tek kale oynanan maçın ikinci yarısında Döşemealtı Belediyespor, tüm çabalarına rağmen farkı arttıramadı. Takımın sergilediği güzel oyun, izleyicilerden bol alkış aldı.

Döşemealtı Belediye Başkanı ve kulübün Onursal Başkanı Turgay Genç, maçı Adana İdmanyurdu Futbol Takımı Başkanı Metin Taylancı ve çok sayıda taraftarla birlikte izledi. Başkan Genç, maç sonrası teknik kadroyu ve futbolcuları tebrik etti.