Kadın futbolcular İstanbul yolcusu

Anasayfa»Haberler» Kadın futbolcular İstanbul yolcusu
Oluşturulma Tarihi: 1.12.2016

Antalya'nın tek kadın futbol takımı 1207 Döşemealtı Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı İstanbul Sarıyer Kireçburnuspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Önceki maçlarını kazanarak liderlik koltuğuna oturan kırmızı-siyah-beyazlı ekip, Pazar günü ligdeki en önemli karşılaşmalarından birine çıkacak.

Ligde ilk üç hafta aldığı galibiyetlerle liderlik koltuğuna oturan 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor Kadın Futbol takımı, Pazar günü şampiyonluk yolunda önemli bir sınava çıkacak. Ligin güçlü takımlarından Sarıyer Kireçburnuspor'a konuk olacak Döşemealtılı dişi kramponlar, namağlup unvanını sürdürmek istiyor.

“Döşemealtı şampiyonluğu yaşayacak”

Kireçburnuspor maçını da kazanarak galibiyet serisini sürdüreceklerini belirten Sportif Direktör Hüseyin Türk, “Hem moral hem de kondisyon olarak güçlü durumdayız. Ligde üçte üç yaparak büyük bir hava yakaladık. Amacımız aynı disiplini sürdürerek tüm maçlardan galibiyetle ayrılmak. İlçemize şampiyonluk yaşatmakta kararlıyız. Antrenmanlarımızı kötü hava koşullarına rağmen aralıksız sürdürüyoruz. İstanbul'da hava maç günü karlı olacak. Bu nedenle özel bir çalışma programı uyguluyoruz. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Türk, takımda hafif sakatlıkları bulunan Lady Andreade ile Yaşam'ın maç gününe kadar güçlenerek sahadaki yerlerini alacaklarını söyledi.