Kadın futbolcular sezona 3 puanla başladı

Anasayfa»Haberler» Kadın futbolcular sezona 3 puanla başladı
Oluşturulma Tarihi: 14.11.2016

Antalya'nın 1.Lig'deki tek takımı olan 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor Kadın Futbol Takımı, ligin iddialı takımlarından Beşiktaş'ı Lady Andreade Rodriqgez'in 2 golüyle yenerek sezona 3 puanla başladı.

Zeytinköy Stadı'nda oynanan zorlu mücadeleyi baştan sona izleyen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, etkili ve güzel oyun sonrasında elde edilen galibiyeti futbolcular, teknik kadro ve taraftarlarla birlikte kutladı. Sezonun ilk maçında güçlü bir rakibi yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Genç, “Başta futbolcularımız ve teknik kadromuz olmak üzere bizleri ilk maçta yalnız bırakmayan hemşehrilerime ve sporsever dostlarımıza teşekkür ederim” dedi.

1207 Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol Takımı, önümüzdeki hafta sonu Samsun deplasmanına gidiyor. Kırmızı-beyaz-siyahlı ekibin rakibi olan İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarıspor, sezonun ilk maçında Ateşehir Belediyespor'a deplasmanda 4-0 yenildi.