Kadın futbolcular şov yaptı: 6-0

Anasayfa»Haberler» Kadın futbolcular şov yaptı: 6-0
Oluşturulma Tarihi: 7.2.2017

Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde rakibini gol yağmuruna tuttu.

Sahası bakımda olduğu için maçlarını daha önce Zeytinköy Stadı'nda oynayan 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor Kadın Futbol Takımı, hafta sonu Samsun İlkadım Belediyespor'u Yeşilbayır Stadı'nda ağırladı. Maçın ilk 15 dakikası orta saha mücadelesi şeklinde geçerken Büşra ve Orianica'nın golleriyle ev sahibi takım ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan kırmızı-beyaz-siyahlı ekip Kolombiyalı yıldızları Arias ve Orianica'nın etkili oyunu ile farkı yakaladı. Döşemealtılı kadın futbolcular ikinci yarıda buldukları 4 golle karşılaşmayı 6-0 kazanan taraf olurken goller Orianica (2), Esra Manya (2), Büşra Demirörs ve Cansu Altındal'dan geldi.

Karşılaşmayı Döşemealtı Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Turgay Genç, Kulüp Başkanı Hüseyin Türk, Belediye Başkan Yardımcıları Naci Alın ve Zafer Yörük, Belediye Meclis Üyeleri, Ramazan Bahşi, Hüseyin Çetinkaya, mahalle muhtarları, Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cihan Sidel ile çok sayıda vatandaş aileleriyle birlikte izledi.

Maç sonrası sahaya inen Başkan Genç, oynadıkları güzel futbol ve farklı galibiyetten ötürü kadın futbolcuları tebrik etti.