Kadın futbolcular Trabzon yolcusu

Anasayfa» Haberler» Kadın futbolcular Trabzon yolcusu
Oluşturulma Tarihi: 5.01.2017
Görüntülenme Sayısı: 1498

Kadınlar Futbol 1'nci Ligi'ndeki temsilcimiz 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Trabzon İdmanocağı maçının hazırlıklarını tamamladı. Cumartesi günü Trabzon deplasmanına gidecek takımında hedef 3 puan.

Ligde maç eksiği ile ikinci sıradaki yerini koruyan 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor Kadın Futbol Takımı, Trabzon deplasmanında 3 puan arayacak. Bugüne kadar oynadığı 6 maçın 5'ini kazanıp birinde berabere kalan kırmızı-beyaz-siyahlı ekip, 8 Ocak Pazar günü oynayacağı Trabzon İdmanocağı maçını kazanarak, maç eksiği nedeniyle Beşiktaş'a kaptırdığı liderlik koltuğuna yeniden oturmak istiyor.

Her maçın ayrı bir havası ve zorluğunun olduğuna değinen Sportif Direktör Hüseyin Türk, “Karadeniz Ereğli maçımız yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Sonraki haftayı BAY olarak geçirdik. Geçen hafta ise rakibimiz sahaya çıkmadığı için 3 haftadır maç oynamıyoruz. Ancak biz bu arayı iyi değerlendirdik. Futbolcularımıza kondüsyon ağırlıklı bir program hazırlayarak güçlerinin artmasını sağladık. Trabzon deplasmanından 3 puanla dönerek namağlup unvanımızı korumak istiyoruz” diye konuştu.