Kadın futbolcuların konuğu Samsun’dan

Anasayfa»Haberler» Kadın futbolcuların konuğu Samsun’dan
Oluşturulma Tarihi: 3.2.2017

Türkiye Kadınlar Futbol 1'nci Liginde mücadele eden 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Samsun İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarıspor maçına hazırlanıyor.

Ligin ilk yarısında rakibini deplasmanda 3-1 ile yenmeyi başaran Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol Takımı, Pazar günü saat 12.00'da kendi sahasında da galibiyet alarak şampiyonluk iddiasını sürdürmek istiyor.

Sportif Direktör Hüseyin Türk, geçtiğimiz hafta alınan mağlubiyetle ilgili konuşarak, “Beşiktaş karşısında haksız bir penaltı golü ile yenilgi aldık. İyi futbol ortaya koyduk ancak bu skoru değiştirmeye yetmedi. Hedefimiz doğrultusunda oynadığımız grup maçlarını en iyi yerde bitirmek için çalışıyoruz. Ligde takımlar yaptığı transferlerle güç kazandı. Artık her takım güçlü konuma geldi. Bu yüzden kolay maç yok. Ancak biz de gücümüzün farkındayız. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz” dedi.