Kadın futbolunda derbi haftası

Anasayfa»Haberler» Kadın futbolunda derbi haftası
Oluşturulma Tarihi: 10.2.2017

Türkiye Kadınlar Futbol 1'nci Ligi'nde şampiyonluğun en büyük adaylarından 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, Pazar günü deplasmanda İzmir Konak Belediyespor ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Samsun İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarıspor maçını 6-0 gibi farklı skorla kazanarak moral depolayan Döşemealtılı kadın futbolcular, hafta sonu oynayacağı Konak Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Kadın futbolunun derbisi olarak gösterilen maç, Pazar günü İzmir Atatürk Stadyumu yan sahada saat 12.00'de başlayacak. Mutlak 3 puan parolasıyla maça çıkacak olan kırmızı-siyah-beyazlı ekipte cezalı oyuncu bulunmazken dişi Ronaldinho olarak bilinen Kolombiyalı Lady sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Döşemealtı Belediyesi kadın futbol takımı Sportif Direktörü Hüseyin Türk, maça çok iyi hazırlandıklarını söyleyerek “Ligin ilk yarısında rakibimizi kendi sahamızda mağlup etmeyi başarmıştık. Çok güçlü bir takım. Dostluk içerisinde geçmesini planladığımız maçtan mutlak galibiyet alarak hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Lady bu hafta da sakatlığı nedeniyle oynayamayacak. Bizim için büyük kayıp ancak tüm futbolcularım oldukça yetenekli ve Lady'nin yerini dolduracak güçteler. İzmir'den 3 puanla dönmeyi hedefliyoruz” dedi.