Kadınlar 3 puanı 3 golle aldı

Anasayfa» Haberler» Kadınlar 3 puanı 3 golle aldı
Oluşturulma Tarihi: 11.12.2017

Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi'nde mücadele eden 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, sahasında konuk ettiği Trabzon İdmanocağı Maçka Belediyespor'u 3-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Ligin 4'ncü haftasında Yeşilbayır Şehit Er Tevfik Cebeci Stadı'nda oynanan maçta Trabzon İdmanocağı Maçka Belediyespor'u ağırlayan ev sahibi ekip, 28'inci dakikada Esra Manya, 42'nci dakikada Demet Kılınç ve 90'ncı dakikada Merve Odabaşı'nın serbest vuruştan attığı gollerle sonuca gitti. Misafir takımın tek gölünü ise 30'uncu dakikada Aleyna kaydetti.

1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor Kadın Futbol Takımı Sportif Direktörü Hüseyin Türk, bu sezon kendi sahalarında ilk maçlarına çıktıklarını söyleyerek, “Yeni transferlerimiz takıma kısa sürede uyum sağladı. Ligin güçlü ekiplerinden Trabzon İdmanocağı Maçka Belediyespor takımını 3-1 gibi bir skorla mağlup etmeyi başardık. Tüm oyuncularımı ve desteklerini esirgemeyen taraftarımıza teşekkür ederim” dedi.