Kadınlar gol yağdırdı: 7-0

Anasayfa» Haberler» Kadınlar gol yağdırdı: 7-0
Oluşturulma Tarihi: 20.02.2017
Görüntülenme Sayısı: 2047

1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor kadın futbol takımı, kendi saha ve seyircisi önünde Sarıyer temsilcisi Kireçburnu Spor'u 7 golle geçti.

Yeşilbayır Şehit Er Tevfik Cebeci Stadı'nda İstanbul Sarıyer Kireçburnu kadın futbol takımını ağırlayan kırmızı-siyah-beyazlılar, rahat bir oyun sonunda rakibini 7-0 yenerek puanını 25'e çıkarttı.

Orianica'dan 3 gol

Maça hızlı başlayan Döşemealtılı kadın futbolcular, ilk yarıyı Orianica Velasquez (2) ve Yaşam'ın golleriyle 3-0 önde kapattı. İkinci yarıya da fırtına gibi başlayan ev sahibi ekip, 55 ve 90'ıncı dakikalarda Arias, 70'inci dakikada Büşra ve 80'inci dakikada maçın yıldızlarından Orianica Velasquez'in golleriyle skoru 7-0'a taşıdı. Bu sonuçla 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, deplasmanda 1-1 berabere kaldığı rakibini evine eli boş gönderdi.

Grup 1966'dan tam destek

Maçın tamamında üstün oynayan ev sahibi ekip, orta sahada Arias ve forvette Orianica'nın muhteşem golleriyle sonuca gitti. Karşılaşmayı Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in yanı sıra, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, Antalyaspor'a gönül vermiş Grup 1966 ve Döşemealtılı sporseverler izledi. Maç boyunca tezahüratlarıyla takıma destek veren Grup 1966 taraftarları, Başkan Turgay Genç'e sevgi gösterisinde bulunup birlikte fotoğraf çektirdi.

“Hedefimiz Avrupa”

Maç sonucu açıklama yapan Başkan Genç, “Böylesine güzel bir futbol ile bizleri stada çeken kadın futbol takımımıza, teknik ve idari ekibe teşekkür ederim. Ayrıca bizleri yalnız bırakmayan Döşemealtı halkıma, Antalyaspor'un vefalı taraftarları Grup 1966'ya destekleri için şükranlarımı sunuyorum. Biz hedefimizi Avrupa olarak belirledik, ekibimiz de bu yol da ilerliyor” dedi.

Yeni transferler göz doldurdu

1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor'un yeni transferlerinden A Milli Takım oyuncuları Demet Kılınç ile kaleci Zeynep Erdoğan, Kireçburnu maçında ikinci yarı forma giydiler. Yabancı transferler Tatiana Matveeva (Tata) ile Nijerya Milli takımı ve Ukrayna'nın FC Minsk ekibinde 5 yıldır kaptan olarak oynayan Gift Otuwe ise maçı tribünden izledi.