Kanal Caddesi’ne 5,5 km sıcak asfalt

Anasayfa»Haberler» Kanal Caddesi’ne 5,5 km sıcak asfalt
Oluşturulma Tarihi: 12.10.2017

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Bahçeyaka Mahallesi Kanal Caddesi'nde toplam 5,5 kilometrelik sıcak asfalt çalışması başlattı.

Alt yapısı tamamlanan yolları sıcak asfalt ile kaplayan Döşemealtı Belediyesi daha önce programa alınan Bahçeyaka Mahallesi Kanal Caddesi'nin yollarına sıcak asfalt seriyor. 28'inci Sokak'ta başlayan çalışmalar diğer sokaklara da taşınacak ve 5.5 kilometrelik yolun tamamı asfaltlanmış olacak.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sürdürdüğü asfaltlama çalışmalarında yüksek mukavemetli, kayma direnci yüksek 5 santimetre kalınlığında sıcak asfalt kullanılıyor. Nüfusun yoğun olduğu ve alt yapısı tamamlanmış olan tüm cadde ve sokaklarda aynı uygulama devam edecek.